Синът на известната народна певица Николина Чакърдъкова – Васил Чакърдъков, вдигна пищна сватба в родния Гоце

...
Синът на известната народна певица Николина Чакърдъкова – Васил Чакърдъков, вдигна пищна сватба в родния Гоце
Коментари Харесай

Чакардъкова ожени сина си пред 350 гости

Синът на известната народна  певица   Николина Чакърдъкова  –  Васил Чакърдъков , подвигна пищна  женитба  в родния Гоце Делчев през уикенда.

Васил и обичаната му Лора имат подписан брак, само че в този момент пристигна моментът за огромното празненство, което се състоя на 12 май 2019 година

На веселата сватба дойдоха 350 гости от цялата страна, както и от чужбина, защото младоженците работят в американска компания и доста техни другари ги почетоха за празника.

Сватбеното празненство се състоя в комплекс в Гоце Делчев, а щастливата Николина Чакърдъкова зарадва младоженците и техните посетители с доста песни, танци, като за мотива даже облече носията – нейна запазена марка.

През 2018 година Васил и Лора станаха родители на прелестна дъщеричка, която носи името на надарената си баба. 

След радостните моменти и празненствата идва ред и на работата. Николина Чакърдъкова вече стартира работа по големия концерт, който ѝ следва на 30 септември в зала 1 на НДК. На този концерт певицата ще означи своя 50-годишен празник и дава обещание доста изненади за своите фенове.

На сцената с нея ще излезе и щерка ѝ Мария, която е наследила гения на майка си и също пее прелестно. В момента Мария се любува на майчинството си, откакто зарадва баба Николина с второ внуче през януари т. година, което носи името Христо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР